De menukaart

De menukaart

De menukaart van restaurant Orizaba leest als een heerlijke feelgood roman; de geuren en smaken spatten van de bladzijde. Aanschouw alles dat lekker is! Zo kun je beginnen aan een heerlijk voorwoord, doorlezen met de hoofdstukken en voor de echte smulpapen is het nawoord aan te bevelen.

Restaurant Orizaba werkt uitsluitend met dagverse producten en weet hiermee tongstrelende gerechten te creëren. Elk seizoen wordt onze kaart vernieuwd. Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina.

Allergieën.
Heeft iemand uit jullie gezelschap bijvoorbeeld een glutenallergie of een lactose-intolerantie? Geen probleem! Veel van de gerechten kunnen aangepast worden zodat ze wel binnen je dieet passen.

Vegetarisch
Eet je vegetarisch? Geen probleem! Er staan meerdere vegetarische gerechten op onze kaart. Geef vooraf je wensen door, dan kunnen gerechten worden aangepast of kan het aanbod vergroot worden.

Kinderen
Voor de kids hebben wij een speciaal hoofdstuk. Van kipfilet tot een Ruby-menu met kroket en frietjes. Met een lekker ijsje toe! 

 

Een verhaal begint met een goed voorwoord.

Blader door onze KOUDE VOORGERECHTEN

Kijk ook eens op onze pagina SOEPEN EN TAPAS

HOOFDSTUKKEN

Blader door onze hoofdstukken als een makkelijk leesbare roman. Bekijk onze HOOFDGERECHTEN

Soms moet je dan ook maar gewoon echt een kookboek openslaan en willekeurig  BIJGERECHTEN lezen .Leesvoer voor lekkerbekken, smulpapen of echte Bourgondiërs

NAWOORD

Voor de echte liefhebbers van NAGERECHTEN heeft restaurant Orizaba in Tiel een heerlijke naslagwerk.

Kinderpagina

Lees er alles over op onze KINDERPAGINA.