Taco Tuesday Orizaba

Taco Tuesday Orizaba

TACO Tuesday  Orizaba… daar draait het allemaal om. We hebben bij restaurant Orizaba ons altijd voorgesteld als een ontmoetingsplaats. Voor mensen die willen worden behandeld met een hoge mate van gastvrijheid. Genieten van Latijns-Amerikaans eten en drinken van hoge kwaliteit in een leuke sfeer.

Geïnspireerde recepten uit Sinaloa, een provincie in het noordwesten van Mexico taco

Bij restaurant Orizaba in Tiel willen we u een ervaring bieden met een Taco op TACO Tuesday Orizaba. Een onverwachte plek; waar onze vaste gasten en dagelijkse betaalbaarheid altijd zorgt voor een feestelijke sfeer.

De oorsprong van de taco is niet precies bekend.  Volgens de Real Academia Española, uitgever van Diccionario de la Lengua Española is het een typisch Mexicaans gerecht van een maïstortilla gevouwen rond voedsel. Deze betekenis van het Spaanse woord “taco” is een Mexicaanse innovatie. In andere dialecten betekent “taco” soms heel wat anders.

Een traditionele taco gerecht is samengesteld uit een maïs of tarwe tortilla met een vulling. Een taco kan worden gemaakt met een verscheidenheid aan vullingen, waaronder rundvlees, varkensvlees, kip, zeevruchten, groenten en kaas. Er zijn dus veel variaties mogelijk. Een taco wordt over het algemeen gegeten zonder bestek en wordt vaak vergezeld van garnituren zoals salsa, chilipeper, avocado, guacamole, koriander, tomaten.

Wij zijn dol op taco’s! En om die reden hebben wij iedere dinsdag Taco Tuesday. Naast ons 3 gangenmenu en de A La Carte Kaart serveren wij dan ook een Taco Menu
Super verse taco met afwisselende vulling. Je krijgt twee taco’s voor € 14,50.
Natuurlijk serveren we daar ook bijpassende bite bij zoals Guacamole.